PROMOTE MA INSTA.


Assalamualaikum :)) Hai hai !!! Miss me huh ?? Hoho xD Today , tak ada benda pun nak cakap , just nak tumpang promote INSTA. Aku yg rasanye macam dah berhabuk kot :33 aku seorang yang :-

♢ Suka FOLLOWBACK
♢ Suka BOOM or BOOMBACK
♢ Suka SELFIE
♢ Tak pernah SOMBONG
♢ INSTA. Walking xD

Apa ID aku ? Psst , aku bagi gambar terus jer lah . Senang xD


XXRYUE_

Wait wait wait !

Q : WHAT'S MEAN FOR XXRYUE ?
A : I ALSO DON'T KNOW THE MEAN

Lol o.0


Aku just cipta nama tuh , tapi aku sendiri tak tau nak sebut , n tak paham maksud dia apa . Ahh , yang penting kalau korang follow and boom , aku akan buat benda yang sama . Ok , that's it . Anneyeong ! Assalamualaikum :))

4 comments:

  1. Mind follow me after this @beehaazman19.Heehhee, I will boomback!. ^^

    ReplyDelete
  2. dah followwww >< bts & seventeen haha.

    ReplyDelete
  3. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete
  4. new to blogger ;syhmairaa.blogspot.com
    new to insta;@syhmairaa

    ReplyDelete